نحوه بستن تصاویر در فتوشاپ

نحوه بستن تصاویر در فتوشاپ

با اتمام مشاهده یا ویرایش تصویر، روش های مختلف بستن تصاویر در فتوشاپ وجود دارد. ما می آموزیم که چگونه یک تصویر واحد را ببندیم، چگونه چندین تصویر را همزمان ببندیم، چگونه تصاویر را با تغییرات ذخیره نشده ببندیم، و چگونه یک تصویر را ببندیم و به Adobe Bridge برگردیم.

در این مجموعه آموزش فتوشاپ، ما یاد گرفته ایم که چگونه فتوشاپ را به عنوان ویرایشگر پیش فرض تصویر هم برای ویندوز و هم برای Mac تنظیم کنیم. ما یاد گرفتیم که چگونه تصاویر را با استفاده از صفحه شروع فتوشاپ باز کنیم و چگونه از Adobe Bridge تصاویر را در فتوشاپ باز کنیم. ما حتی نحوه باز کردن تصاویر در پلاگین ویرایش تصویر  Camera Raw را نیز بررسی کرده ایم ، قبل از اینکه آنها را به فتوشاپ منتقل کنیم.

بدیهی است دانستن اینکه چگونه تصاویر خود را وارد فتوشاپ کنیم بسیار مهم است. اما دانستن اینکه نحوه بستن تصاویر در فتوشاپ نیز بسیار مهم است. در این آموزش، ما می آموزیم که چگونه یک تصویر را ببندیم، و چگونه چندین عکس را همزمان ببندیم. ما می خواهیم وقتی می خواهیم تصویری را با تغییرات ذخیره نشده ببندیم، چه اتفاقی می افتد. و در آخر، ما می آموزیم که چگونه یک تصویر را ببندیم و به Adobe Bridge برگردیم.

نحوه بستن یک تصویر واحد

در اینجا می بینیم که در حال حاضر یک تصویر واحد در فتوشاپ باز کرده ام:

برای بستن یک تصویر، به منوی File در نوار منو در بالای صفحه بروید و Close را انتخاب کنید. همچنین می توانید از میانبر صفحه کلید در ویندوز Ctrl + W و در مک Command+W استفاده کنید:

روش دیگر برای بستن یک تصویر واحد، کلیک کردن روی نماد کوچک “x” در تب سند است. در رایانه شخصی Windows ، “x” در انتهای سمت راست تب قرار دارد. در Mac (چیزی که من اینجا استفاده می کنم) ، در سمت چپ است:

 

چگونه چندین تصویر را بطور همزمان ببندیم

اگر دو یا چند تصویر در فتوشاپ باز دارید و باید همه آنها را ببندید ، می توانید هر تصویر را یکجا ببندید. یا می توانید همه تصاویر باز خود را بطور همزمان ببندید.

همچنین میانبر صفحه کلید ، در مک Ctrl + Alt + W و در ویندوز Command + Option + W وجود دارد:

بستن تصویری با تغییرات ذخیره نشده

اگر یک ستاره کوچک بعد از نام فایل و سایر اطلاعات در تب سند مشاهده کردید، به این معنی است که شما یک یا چند ویرایش در تصویر خود انجام داده اید و هنوز کار خود را ذخیره نکرده اید:

برای بستن تصویری که تغییرات ذخیره نشده دارد، به منوی File بروید و بستن را Close کنید یا روی نماد “x” در تب سند کلیک کنید.

فتوشاپ قبل از بستن تصویر از شما می پرسد که آیا می خواهید کار خود را ذخیره کنید.

در  ویندوز، گزینه های شما Yes برای ذخیره، No برای عدم ذخیره یا لغو برای فرار از روند بسته شدن و بازگشت به تصویر شما خواهد بود. در Mac ، گزینه های شما Save, Don’t Save یا Cancel می باشد

یک نکته بسیار مهم که باید از آن آگاه باشید این است که اگر (No (Win) / Don’t Save (Mac را انتخاب کنید، فتوشاپ همچنان تصویر شما را می بندد. اما از آنجا که کار خود را ذخیره نکرده اید، هر ویرایشی که انجام داده اید برای همیشه از بین می رود.

اگر می خواهید روند بسته شدن را لغو کرده و به تصویر خود بازگردید ، به جای آن Cancel را انتخاب کنید.

چندین تصویر را با تغییرات ذخیره نشده ببندید

اگر در فتوشاپ دو یا چند تصویر باز دارید که دارای تغییرات ذخیره نشده هستند، می توانید با رفتن به منوی File و انتخاب Close All، همه آنها را یک باره ببندید.

قبل از بستن اولین تصویر شما، فتوشاپ از شما می پرسد که آیا می خواهید کار خود را ذخیره کنید. گزینه های مشابهی را برای انتخاب خواهید داشت. در  ویندوز، گزینه های شما Yes برای ذخیره، No برای عدم ذخیره یا لغو برای فرار از روند بسته شدن و بازگشت به تصویر شما خواهد بود. در Mac ، گزینه های شما Save, Don’t Save یا Cancel می باشد

اگر می خواهید برای همه تصاویر در حال بستن ، همان انتخاب اعمال شود ، گزینه “Apply to All” را انتخاب کنید، سپس انتخاب خود را انجام دهید:

 

نحوه بستن تصویر و بازگشت به Adobe Bridge

سرانجام  اگر از Adobe Bridge برای انتخاب و باز کردن تصاویر خود در فتوشاپ استفاده می کنید ، می توانید از منوی File در فتوشاپ و انتخاب Close و Go to Bridge، یک تصویر را ببندید و به Bridge برگردید:

با این کار تصویر بسته می شود و شما را به Adobe Bridge می فرستد که می توانید تصویر بعدی را که می خواهید در فتوشاپ باز کنید انتخاب کنید:

منبع.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

مطالب زیر را حتما بخوانید

دیدگاه خود را ارسال نمایید